Hopp til hovedinnhold

Rå kraft i en lett og kompakt kropp

Less is more.
NYHET! DS18DE - Bedre i minste lille detalj.

Jobb lengre og mer effektivt, spesielt med oppgaver over skulderhøyde, med vår kompakte, men svært kraftfulle drill DS18DE.

Den nye 18V borskrutrekkeren DS18DE er en svært allsidig, lett og kompakt modell med svært mange gode fordeler. Den gir enda høyere hastighet enn sin forgjenger og dessuten et maksimalt dreiemoment høyeste i sin klasse - opp til 70 Nm. Borskrutrekkeren DS18DE er i tillegg kun 155 mm kort - korteste totallengde i sin kategori.

Vi kaller det; Less is more! Er du klar for kraftig boreytelse?

Lettere å jobbe med, mindre slitasje på brukeren

Den lave vekten gir mindre slitasje på brukeren, som spesielt merkes ved arbeid over skulderhøyde.
–  For hver 100 gram som fjernes fra denne typen verktøy, merker du en forskjell.
Vi har lykkes i å redusere størrelsen på motoren og vi har redusert størrelsen på selve maskinen, men vi har samtidig beholdt kraften.
DS18DD er en enkel maskin, men er likevel en høyteknologisk og solid arbeidshest, avslutter Måns.

- Den lave vekten på kun 1,2 kg gir mindre slitasje på brukeren, som spesielt merkes ved arbeid over skulderhøyde.
– For hver 100 gram som fjernes fra denne typen verktøy, merker du en forskjell, sier produktsjef Måns. - Vi har lykkes i redusere størrelsen på selve maskinen, men vi har samtidig beholdt kraften. 
- Den nye modellen beholder selvsagt HiKOKIs velkjente gode ergonomiske grep takket vært sentrert tyngepunkt og kort maskinkropp.

 

Rask. Raskere. Raskest.

Den nye modellen DS18DE har høy arbeidshastighet, og er hele 1,2 ganger raskere enn forgjengeren når man borer et 30 mm hull med lav hastighet i SPF 76 mm. Se forskjellene illustrert i graf.

Kontinuerlig høy drift

Takket være den nye kjøleribben reduseres også varmeutviklingen, noe som gjør at verktøyet kan håndtere kontinuerlig arbeid under høy belastning i lengre tid.

Høyeste dreiemoment i sin klasse.

Den nye borskrutrekkeren tilbyr enklere håndtering og høyere arbeidshastighet, samtidig som det kraftige maksimale dreiemomentet opprettholdes.

Se alle speifikasjoner her

Reactive Force Control.

Verktøyet har et svært brukervennlig system som stopper maskinen om den setter seg fast og hindrer maskinen i å rotere rundt sin egen akse. Hvis det skjer stopper RFC motoren umiddelbart for å beskytte brukeren mot vridning i underarm og hånd.

Børsteløs motor

Den innovative børsteløse motoren gir opp til 30% lenger driftstid mellom hver lading og nær dobler maskinens levetid og serviceintervaller sammenliknet med konvensjonelle motorer.

MULTI VOLT kompatibel

DS18DE er selvsagt kompatibel med HiKOKIs smarte MULTI VOLT batterier, som kan endre spenning automatisk mellom 18V og 36V. Batteriene har også fått en kraftig oppgradering i form av topp beskyttelse mot støv og vann og bedre støtbeskyttelse med gummiert underside. Forbedringene sørger for lenger holdbarhet og levetid.

LAST NED BROSJYREN HER

KLIKK FOR YOUTUBE VIDEO: