Hopp til hovedinnhold

Ergonomisk arbeidshest

En ergonomisk arbeidshest

DS18DD fra HiKOKI er like kompakt og lett som en 12V maskin, men med kreftene til en 18V. Resultatet er et verktøy som takler de fleste oppgaver, men som er mye bedre å jobbe med og gir mindre slitasje for deg som bruker. Dermed kan du utføre mer, jobbe lengre og mer effektivt, spesielt med oppgaver over skulderhøyde.

HiKOKI har med den nye borskrutrekkeren (drillen) utviklet en maskin med høy kraft på hele 55 Nm, og en vekt på kun 1,2 kg, der tilsvarende maskiner hittil ikke har klart å komme under 1,6 kilo.

– DS18DD er et 18-volts verktøy i en 12-volts kropp - så lett at du kan holde på i timesvis, og så liten at den er perfekt å bruke der det er trangt om plassen. Denne her er bitteliten og jeg er stolt over hvor bra den er, sier Måns Hermelin, nordisk Produktsjef hos HiKOKI Power Tools.

Allsidige bruksområder

– Maskinen har stor kraft, den kan utsettes for høy belastning og går lenge, forteller Måns.
– Dette blir lett hoveddrillen for de fleste, en skikkelig arbeidshest for de moderat tunge jobbene, feks med medium skruer. Til de aller tyngste oppgavene, kan man for eksempel gå over til en 36-volts MULTI VOLT maskin.

Bedre brukervennlighet

– Ergonomi har vært et nøkkelbegrep for oss i mange år, helt fra tiden da vi het Hitachi, sier Måns. 
- Vi ønsker at brukerne skal kjenne at de har et godt verktøy å jobbe med, og med DS18DD mener vi at virkelig har truffet rett. Drillen ligger perfekt i hånden og har bedre balanse og tyngdepunkt enn tidligere modeller.

Lettere å jobbe med, mindre slitasje på brukeren

Den lave vekten gir mindre slitasje på brukeren, som spesielt merkes ved arbeid over skulderhøyde.

–  For hver 100 gram som fjernes fra denne typen verktøy, merker du en forskjell.

Vi har lykkes i å redusere størrelsen på motoren og vi har redusert størrelsen på selve maskinen, men vi har samtidig beholdt kraften.

DS18DD er en enkel maskin, men er likevel en høyteknologisk og solid arbeidshest, avslutter Måns.

Her finner du mer info om borskrutrekkeren DS18DD;

Produktfolder DS18DD
Produktinfo på websiden DS18DD 5,0Ah
Produktinfo på websiden DS18DD 3,0Ah
Produktinfo på websiden DS18DD Tool only